HARHAHETKI 23.9. – KAUPUNKIKISA SEIKKAILIJOILLE JA TARPOJILLE

Lähde mukaan Harhahetkelle kohti Mökkitiätä!

Syys-SM-kisoissa päästään kokeilemaan mökkeilytaitoja mm. Mettästyksen ja Möksäkeittiön aarteiden kanssa, mutta mitäs seikkailijat ja tarpojat tekevät kun ikä ei vielä riitä kisaamaan? Tähän on nyt ratkaisu, sillä TP:n oma kaupunkikilpailu Harhahetki vie myös nämä nuoremmat ikäkaudet Mökkitiän tunnelmiin!

Tervetuloa siis seikkailemaan ympäri keskustaa ja sen lähialueita sunnuntaina 23.9. oman seikkailija- tai tarpojavartion kanssa selvittäen samalla riittävätkö taidot mökkielämiseen. Seikkailijavartion mukana saa kulkea saattaja, mikäli lippukunta kokee sen tarpeelliseksi.

Kisa kestää muutaman tunnin ja se alkaa ja loppuu julkisen liikenteen reittien varrelta. Tarkemmat lähtö- ja päättymisajat selviävät myöhemmin.  Kisan jälkeen voi jatkaa päivää kaupungilla: ne seikkailijat saatetaan Kaukajärvelle ja Levonmäkeen tuoville busseille, joita ei tulla hakemaan.

Osallistumismaksu on 25 € / 3-5 hengen vartio. Kaukapartiossa  maksu tasataan kaikkien osallistujien kesken riippumatta vartion koosta, eli se on alle 10€/ kisaaja. Maksu kerätään lähdössä.

Henkilökohtaiset varusteet:
•Säänmukaiset vaatteet
•Partiohuivi
•Juomapullo täytettynä
•Ruokailuvälineet (syvä lautanen, lusikka, haarukka, veitsi, muki)
•Muistiinpanovälineet
•Puukko

Näiden lisäksi vartioilla on yhteisiä tavaroita. Reppuun pitää jättää kunnolla tilaa!

Tarkempia ohjeita lähetetään vielä lähempänä kisaa. Ilmoittautuminen 9.9. mennessä kuksaan.fi/22319. Lisätietoja antaa Jonna Stenberg (etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi, 050 5408478).