Kaste-sudenpentukilpailut 5.5.2018

Kaste-sudenpentukilpailut
lauantaina 5.5.2018. Kangasalla

Sudenpentujen kevätkilpailu Kaste 2018 vie laumat matkalle veden äärelle! Saimaannorppa Kerttu matkustaa halki Suomen vesistöjen ja tutustuu samalla paikallisiin partiolaisiin.

Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan!

Ilmoittautuminenkin tapahtuu Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Jos haluat lähteä saattajaksi, mutta et ole vielä partiolainen, kerro lähtöhalukkuudestasi lapsesi ilmoittautumisen lisätietokentässä.

Kilpailupentueen koko on 4–7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Osallistua voivat iästä riippumatta kaikki, jotka suorittavat vielä sudenpentuohjelmaa. Laumojen omat johtajat tekevät pentuejaon.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille lähempänä tapahtumaa. Tarkista siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta, että yhteystietosi ovat ajantasalla ja erityisesti sähköpostiosoite.

Hinta: 20 euroa/sudenpentu tai 5 euroa/saattaja, raha kerätään bussimatkalla. Hinta sisältää sudenpennuille osallistumismaksun, tapahtuman materiaalit ja kaikille lämpimän aterian ja yhteiskyydin molemmilta koloilta.

Lisätietoja tapahtumasta: Mikko Paukkila 050 486 0458 tai mikko.paukkila@kaukapartio.fi

Ilmoittaudu Kuksan kautta viimeistään sunnuntaina 15.4.2018. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20290

Jos Kuksaan kirjautumisessa on ongelmia niin lisätietoa Kuksa-järjestelmästä saa sivulta http://toiminta.partio.fi/dokumentit/kuksa-huoltajan-ohje-20 tai Kaukapartion jäsenrekisterivastaava Maarit Karoselta (maarit.karonen@kaukapartio.fi)