Harhahetki 1.10. – kaupunkikisa seikkailijoille ja tarpojille

Miten teidän vartio selviytyisi autiolla saarella? Lähde mukaan selvittämään sitä Harhahetkeen 1.10.!
Tampereen päivänä kaupunki täyttyy tapahtumista sekä oman elämänsä Robinson Crusoe -partiolaisista, kun lähdetään tutkimaan miten haaksirikosta voi selviytyä.

Harhahetki poikkeaa muista kisoista siinä mielessä, että kilpailu käydään metsän sijasta keskellä kaupunkia. Tampere-päivänä järjestettävässä muutaman tunnin kestävässä kisassa seikkailijat ja tarpojat pääsevät tutustumaan kotikaupunkiinsa hieman eri näkökulmasta. Samalla partio näkyy hyvin katukuvassa, kun kisailijat kiertävät rastilta toiselle huivit kaulassa.

Kisa alkaa kokoontumisella kello 9.45 Pyynikillä ja päättyy noin kello 15.00 Tammelaan Osmonpuistoon. Lähtöaika on 10.00 ja kisa päättyy noin kello 15. Kisan jälkeen voi jatkaa päivää kaupungilla: ne seikkailijat saatetaan Kaukajärvelle ja Levonmäkeen tuoville busseille, joita ei tulla hakemaan.

Osallistumismaksu on 25 € / 3-5 hengen vartio. Kaukapartion tämän vuotisella osallistujamäärällä tämä tekee 5,50 € / osallistuja. Maksu kerätään lähdössä.

Henkilökohtaiset varusteet:
•Säänmukaiset vaatteet
•Partiohuivi
•Juomapullo täytettynä
•Ruokailuvälineet (syvä lautanen, lusikka, haarukka, veitsi, muki)
•Muistiinpanovälineet
•Puukko

Näiden lisäksi vartioilla on yhteisiä tavaroita. Reppuun pitää jättää kunnolla tilaa, koska joka vartio kantaa mm. kahta trangiaa.

Tarkempia ohjeita lähetetään vielä lähempänä kisaa. Ilmoittautuminen 21.9. mennessä tästä. Lisätietoja antaa Riitta Niemistö (etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi, 0504802397).