Tarpojien VJN

Ja mikä ihmeen VJN? Vanhassa partio-ohjelmassa käytettiin lyhennettä VJN joka tarkoittaa Vartionjohtaja koulutusta, vanhassa ohjelmassa 7-8 luokkalaiset nuoret saivat itselleen 10-vuotiaita vartiolaisia johdettavakseen.

Nykyisessä ohjelmassa VJN kulkee nimellä ROKK ja se järjestetään 15-vuotialle, ja he saavat silloin oman seikkailijavartion. Noh nyt kaukapartiossa on tilanne että te, tarpojat olette/pääsette apuohjaajiksi: sudenpentulaumoihin, seikkailijajoukkueisiin, leireille ja retkille. Ja nyt haluammekin antaa teille käytännön työkaluja tähän toimintaan :) Eli käytännön vinkkejä, luottavaisuutta, oma-alotteisuutta..
Lauantai päivän aikana tiedossa koulutusta, ruokaa ja leikkejä
Illalla tarpojille luvassa omaa ohjelmaa, sunnuntaina aamulla saattaa olla vielä koulutusta

Vaikka ei olisikaan vielä mukana missään laumassa/vartiossa, kannattaa silti tulla kuuntelemaan ja oppimaan miten toimia lasten kanssa, ainaki ny syömää ja hengaa muiden tarpojien kaa jos ei muuta! Eli joo Vapaa-aikaakin tiedossa!

Milloin? 19.-20.8 Lähtö 10.00 levomäki
Missä? Luhtaanrannassa,Luhtaanrannantie 62
Millä? Vanhempien ja johtajien kyydeillä

Mitä mukaan?

Yöpymistavarat (makuupussi ny ainaki kannattaa)
Vaatteita (mä ainakin pakkaisin sään mukaan)

Joku lautane mistä syyä..
Saunomiskamppeet, hammasharja?
Muistiinpanovälineet
Taskulamppu jos ulukona o jo pimiää

Mitä ny yleensäkki teillä mukana.. Yöpyminen näillä näkymin sisätiloissa, mutta aina kannattaa varautuu.. :)

ainii ja kuksassa ilmot. → https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=16340 viimostaan 14.8!!!

Jos kysyttävää nii yhteyttä allekirjoittaneeseen:

Inka Lindström, inka.lindstrom@kaukapartio.fi 040-4102579