Viikkotoiminta jatkuu elokuussa

Kaukapartion viikkotoiminta on kesätauolla ja käynnistyy taas elokuussa. Tällöin otetaan myös uusia jäseniä. Perinteinen ilmoittautumistilaisuus on maanantaina 21.8.2015 kello 18.00 Kaukajärven kololla eli ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei oteta vastaan, mutta ilmoittautumistilaisuuteen saapuneet ovat aina mahtuneet mukaan.

Ryhmien kokoontumisaikataulu päivittyy kesän aikana nettiin. Kaukajärvellä aloittava lauma kokoontuu torstaisin ja Levonmäessä tiistaisin. Tarkkaa kellonaikaa ei ole sovittuna.

Jos kaveri on jo partiossa, kannattaa myös kysyä, sopiiko samaan ryhmään. Nämä ratkaistaan aina tapauskohtaisesti. Uudet tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan. Heidänkin kohdallaan järkevin toimintaryhmä ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Naapurilippukunnallamme Tervaksentekijöillä Hervannassa on sisupartioryhmä. Sisupartio on tuettua partiotoimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat melko vahvaa tukea ja joiden partion harrastaminen tavallisessa ryhmässä ei onnistu.

Kaukapartion toiminnnan yhteydessä järjestetään myös perhepartiota, johon alle kouluikäiset lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa ja vastuulla. Kaukapartion jäsenyyttä ei vaadita. Syksyn ohjelma on työn alla ja löytyy tästä.