Lisäohjeita Superpalloon osallistuville

Salaisuuden verho raottuu ja olemme saaneet tiedonhippusia syksyn Supereimmasta sudenpentutapahtuma Superpallosta!

Lähtö tapahtumaan on lauantaina 29.10.2016 kello
9.15 Levonmäen seurakuntatalolta
9.30 Kaukajärven seurakuntatalolta

Olethan ajoissa bussin lähtöpaikalla. Tapahtumaan mennään tilausbussilla, sillä tapahtumapaikan läheisyydessä on hyvin rajallisesti parkkipaikkoja. Jos kuitenkin aiot tulla paikalle omalla kyydillä, ilmoita siitä mahdollisimman pian (jonna.stenberg@kaukapartio.fi). Osallistumismaksusta ei saa alennusta vaikka ei osallistuisi yhteiskyytiin.
Tapahtuma maksaa 15€/sudenpentu. Osallistuminen maksetaan bussiin noustessa, varaathan mukaan tasarahan.

Tapahtuman aikana Kaukapartion yhteyshenkilönä toimii Henna Siiki (puh 050 3011121). Omia puhelimia sudenpennut eivät tapahtumassa tarvitse. Tapahtuma kestää noin 4 tuntia, riippuen siitä kuinka nopeasti pentueet suorittavat heille annetut tehtävät. Kotiinpäin lähtiessä pentueiden vastuusaattajat laittavat sudenpentujen kotiväelle tarkempaa tietoa.

Mukaan tarvittavia tarvikkeita ovat
• Eväät ja juomapullo (Evästä kannattaa olla runsaasti, sillä lämmin ruoka tarjoillaan vasta iltapäivällä tapahtuman jälkeen. Esim. voileipää, hedelmää yms. ja vettä tai mehua)
• Istuinalusta
• Oma muki

Tavarat pakataan sopivankokoiseen ja tukevaan reppuun, sillä sudenpentu kantaa tavaroitaan mukanaan koko päivän. Lisäksi mukaan tarvitaan partiohuivi sekä säänmukaiset vaatteet ja kengät. KAIKKI mukana olevat varusteet tulee nimikoida sudenpennun nimellä ja lippukunnalla (Etunimi Sukunimi / Kaukapartio).

Jos tulee kysyttävää niin Jonna Stenberg vastailee mielellään. Tämän saman tekstin pitäisi löytyä jokaisen lähtijän sähköpostista.