Perhepartion syksy

Kaukapartion perhepartio kokoontuu
MA 26.9. klo 17.30-19.30 retki, lähtö Kuminakadun puistosta
MA 24.10 klo 17.30-19.30 retki, lähtö Kaukajärven vapaa-aikatalolta
LA 26.11. klo 10-15 retki Sastamalaan Kaukapartion omalle Limperin kämpälle
SU 11.12. klo 10-12 puuhapäivä kololla, Kaukajärven seurakuntakeskus

Perhepartio on hyvä tilaisuus tutustua partion toimintaan! Kaukapartion perhepartiotoiminta on tarkoitettu kaikenlaisille perheille lasten iästä riippumatta. Siihen voi osallistua koko perheellä, ja toimintaa voidaan räätälöidä osallistujien toiveiden mukaan. Lapset osallistuvat kokoontumisiin yhdessä vanhempiensa kanssa ja heidän vastuullaan. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuussa retkeillen tai kololla puuhaten. Mukaan tarvitaan oma MUKI, pientä EVÄSTÄ ja reipasta mieltä sekä ULKOILUVAATTEET niille kerroille, jolloin ollaan ulkona, sillä sää ei muuta suunnitelmia. Kokoontumisissa on joka kerralle eri teema, väljästi partioihanteita mukaillen. Kokoontumisiin on ilmoittautuminen mahdollisten materiaalihankintojen takia. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot jonna.stenberg@kaukapartio.fi