Viikkotoiminta jatkuu elo-syyskuun vaihteessa

Kaukapartion viikkotoiminta käynnistyy taas elokuussa. Tällöin otetaan myös uusia jäseniä. Perinteinen ilmoittautumistilaisuus on maanantaina 22.8.2015 kello 18.00 Kaukajärven kololla.

Aloittavat sudenpentulaumat kokoontuvat maanantaina Levonmäessä ja keskiviikkona Kaukajärvellä. Aloittava seikkailijajoukkue kokoontuu keskiviikkoisin Kaukajärvellä ja maanantaisin Levonmäessä. Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei oteta vastaan, mutta ilmoittautumistilaisuuteen saapuneet ovat aina mahtuneet mukaan.

Jos kaveri on jo partiossa, kannattaa myös kysyä, sopiiko samaan ryhmään. Nämä ratkaistaan aina tapauskohtaisesti. Uudet tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan. Heidänkin kohdallaan järkevin toimintaryhmä ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Naapurilippukunnallamme Tervaksentekijöillä Hervannassa on sisupartioryhmä. Sisupartio on tuettua partiotoimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat melko vahvaa tukea ja joiden partion harrastaminen tavallisessa ryhmässä ei onnistu.