Reissu 2016 vie Lahteen 15.5.

Partioparaatiretki Reissu 2016 järjestetään tänä vuonna Lahdessa sunnuntaina 15.5. Kaukapartio on tietysti lähdössä reissuun mukaan.

Reissupäivän ohjelmassa on

8.00 Hervannan Hukat nousevat bussiin Hervannan kirkolla
8.15-8.30 Lähtö Levonmäestä ja Kaukajärveltä
11:30 Paraati Teatterin Torilta Kauppatorille, reitin pituus noin 1 km
n. 12:30 Paraatijuhlaa vietetään Iltapäivänuotiona Kauppatorilla, päivän pääesiintyjänä on lahtelainen hip hop -yhtye Ideaali ja Jay Who?
n. 13:45 Ruokailu Kauppatorilla
n. 14.00 Kaukapartiolaisten päivä jatkuu Launeen perhepuistossa (linkki), ryhmä voi kehittää myös omaa ohjelmaa
n. 19.30-20.00 kotiinpaluu

Mukaan ja päälle paraatiin tarvitaan virallinen partioasu (partiopaita ja -huivi, sudenpennuilla Kaukapartiopaita), tummansiniset housut tai hame, tummat sukata tai sukkahousut ja asuun sopivat kengät, mieluusti mustat tai tummansiniset, mutta niissä on myös jaksettava marssia.

Jos saadaan kunnon sadepäivä (toivottavasti ei!), niin kertakäyttösadetakki on paraatissa kiva ja sitten kannattaa kengät valita sään mukaan.

Lisäksi mukaan tarvitaan pikkureppu, juotavaa, päähine, riittävästi omia eväitä. Lounas tarjotaan kahdelta, mutta muuten ollaan eväiden varassa.

Mukaan voi halutessaan pakata myös rennompaa vaihtovaatetta iltapäivää varten. Nämä vaatteet voi jättää paraatin ajaksi bussiin. Jos sataa, niin kunnon sadeasu on hyvä ottaa mukaan ja vaihtaa paraatin jälkeen kertakäyttösadetakin tilalle.

Reissun hinta, 20 € kerätään bussissa.Ilmoittautuminen onnistuu vain Kuksassa tästä.