Sudenpentukisat 7.5. – Kipinän hetki

Sudenpentujen leikkimielisessä kisassa pääpaino on yhdessä tekemisessä ja onnistumisen elämyksissä. Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole.

Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita saattajiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan! Ilmoittautuminenkin tapahtuu kätevästi Kuksa-järjestelmän kautta. Saattajaksi lähteminen on vapaaehtoista. Saattaja kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Aikatauluista, varusteista ja ruokailusta tulee sähköpostilla lisätietoa osallistuvien sudenpentujen huoltajille huhtikuun lopussa. Tarkasta siis ilmoittautumisen yhteydessä Kuksasta yhteystiedot ajantasalle.

Hinta: 10 euroa /sudenpentu, saattaja 5 euroa (ruoka & kahvi) ja bussimaksu 10€/lähtijä. Maksu kerätään bussimatkalla.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 7.4.2016.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa tämän linkin kautta. Tarkista ilmoittautuessa myös yhteystietosi, koska lisätietoja lähetetään ilmoittautuneille – myös Kuksan kautta.

Lisätietoja ja neuvoja Kuksan käyttöön löytyy tästä.