Ilmoittaudu Roihulle 24.1. mennessä

Partio on joulutauolla. Viikkotoiminta jatkuu taas tilastokokouksen jälkeen 11.1. alkavalla viikolla.

Ensi kesänä Kaukapartio osallistuu omana leirilippukuntana Suomen Partiolaisten seitsemännelle Finnjamboreelle, Roihulle. Leiri järjestetään 20.-28.7.2016 ja sinne ovat tervetulleita kaikki vuonna 2005 tai sitä aikaisemmin syntyneet partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset. Nuorimmat leiriläiset ovat siis tarpojia tai paremminkin tarpojiin siirtyviä seikkailijoita. Kaukapartiolaisista Pingut, Siilit ja Skorpionit ovat leirillä nuorimpia tarpojia, Sudet jo samoajia.

Roihulle jokainen ilmoittautuu suoraan Kuksan kautta, alaikäiset ilmoittaa huoltaja, täysi-ikäiset ilmoittautuvat itse. Nyt onkin tärkeää huolehtia, että omat ja huoltajan tiedot ovat Kuksassa kunnossa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy tästä.

Kaukapartion leirilippukuntaa johtaa Laura Putkinen apunaan Eeva Huupponen. Tarpojia leirillä luotsaa Ella Paulamäki, samoajia Jenni Savolainen ja vaeltajia Riitta Niemistö, jolla on myös omat lapset leirillä mukana. Lisätietoja leiristä löytyy tästä ja Roihun nettisivuilta http://roihu2016.fi/. Hyvä infopaketti löytyy tästä.

Kuksaan liittyvät kysymykset voi osoittaa suoraan jäsenrekisterivastaavalle (Maarit Karonen) ja muut kysymykset Lauralle. Riitta osaa parhaiten vastata perheleiriin liittyviin kysymyksiin. Kaikki osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi-

Tarpojia nuoremmatkin pääsevät siis leirille mukaan, jos heillä on leirillä huoltaja työtehtävässä. Lapset osallistuvat leirillä yhteisiin ohjelmiin sekä kouluikäisten ohjelmaan, päiväkotiin tai perhekerhoon. Kaikkein nuorimpien huoltajat eivät voi olla samanaikaisesti työtehtävistä ja pestit on muutenkin valittava niin, että lapsista huolehditaan ohjelma-aikojen ulkopuolella ja että lapset pääsevät nauttimaan leirielämästä myös huoltajiensa kanssa.