Joulukampanjalla varoja toimintaan ja Limperiin

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: sillä adventtikalentereita on myyty jo yli 60 vuotta! Kalentereiden tuotto tulee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen.

Kaukapartion tavoitteena on hankkia toimintarahaa pystyäkseen järjestämään laadukasta toimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina. Osa joulukampanjasta kerätyistä varoista sijoitetaan myös edelleen Limperin kunnostamiseen, joka jo kuluneen vuoden aikana on muuttunut vanhasta maatilasta hienoksi leiripaikaksi.

Myyjätkin palkitaan. Kymmenellä myydyllä tuotteella saa perinteisesti tonttumerkin, 15 tuotteella Angry Birds -juomapullon ja sadalla tuotteella kultaisen tonttumerkin.

Myynti alkaa 15.10. ja jatkuu joulukuun alkuun asti. Tarkempia ohjeita ja tulostettava lupalappu löytyy tästä. Kalentereja voi hakea myyntiin aina kun kololla on toimintaa.