Toiminta jatkuu elokuussa

Kaukapartion viikkotoiminta käynnistyy taas elokuussa. Tällöin otetaan myös uusia jäseniä. Perinteinen ilmoittautumistilaisuus on maanantaina 17.8.2015 kello 18.00 Kaukajärven kololla.

Aloittavat sudenpentulaumat kokoontuvat maanantaina Kaukajärvellä ja tiistaina Levonmäessä. Aloittava seikkailijajoukkue kokoontuu keskiviikkoisin Kaukajärvellä – joukkueesta tulee poikavaltainrn, mutta tytöt ovat ilman muuta tervetulleita mukaan. Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei oteta vastaan, mutta ilmoittautumistilaisuuteen saapuneet ovat aina mahtuneet mukaan.

Uudet vuonna 2006 syntyneet jäsenet otetaan Kaukajärvellä ensisijaisesti keskiviikkona kokoontuviin Kontiaisiin ja Levonmäessä maanantaisin kokoontuviin Ilveksenpentuihin. He siirtyvät syksyllä 2016 yhdessä seikkailijoihin.

Jos kaveri on jo partiossa, kannattaa myös kysyä, sopiiko samaan ryhmään. Nämä ratkaistaan aina tapauskohtaisesti.

Naapurilippukunnallamme Tervaksentekijöillä Hervannassa on sisupartioryhmä. Sisupartio on tuettua partiotoimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat melko vahvaa tukea ja joiden partion harrastaminen tavallisessa ryhmässä ei onnistu.