Laskiaisrieha 15.2. Limperissä

Kaukapartio järjestää koko perheen laskiaisriehan Limperissä sunnuntaina 15.2. Ohjelmassa on talvista ulkoilua, kämppään ja leirialueeseen tutustumista, makkaranpaistoa ja muuta mukavaa puuhastelua. Kyseessä eivät ole siis pelkät talkoot. Mukaan kannattaa ottaa paitsi omia työkaluja (puukko, vasara, naulanirrotin, työhanskat, tms.) myös lumilapio ja pulkka tai liukuri sekä tietenkin omaa evästä (lippukunta tarjoaa makkarat) ja täysi juomapullo.

Yhteislähtö koloilta kello 9.00. Myöhemminkin voi mukaan lyöttäytyä. Limperin osoite on Vaununperäntie 628, Sastamala, navigaattoriin kannattaa pistää 630.

Ilmoittautumiset 12.2. mennessä tämän linkin kautta. Riehaan ovat tervetulleita paitsi kaukapartiolaiset myös kaukapartiolaisten vanhemmat ja sisarukset. Sudenpennut osallistuvat vain oman aikuisen kanssa (samoaja tai vaeltajakin käy).

Ilman omia vanhempia osallistuvat tarpojat ja seikkailijat tarvitsevat mukaan myös turvallisuusmääräysten vuoksi kirjallisen luvan huoltajaltaan, jossa on nimi, huoltajan nimi, allekirjoitus ja puhelinnumero. Lupalapun voi tulostaa tästä.