Joulumyyjäiset Tampere-talossa 13.12.

Tänä vuonna olemme olleet onnekkaita ja Kaukapartio on saanut myyntipöydän Aamulehden järjestämistä joulumyyjäisistä Tampere-talossa 13.12.2014 klo 11-15 Myyjäisten tuoton käytämme oman kämpän ylläpitoon ja muuhunkin lippukuntamme toimintaan.

Myyjäisissä myytävien tuotteiden pitää olla itse valmistettuja. Hyvin kaupaksi meneviä tuotteita ovat joululeivonnaiset: kuivakakut, pikkuleivät, piparkakut ja ruokaleivät. Erityisen hyvä myyntiartikkeli on piparkakkutalot. Myös käsityöt ja muut lahjatavarat menevät mukavasti kaupaksi.

Myytävää ei ole ilman talkooapua. Kaukapartio on suuri lippukunta ja jos jokainen meistä osallistuu yhdellä myyntiartikkelilla myyjäisiin niin myyntipöytämme on pullollaan. Myytävät tuotteet voi tuoda Levonmäen tai Kaukajärven kololle perjantaina 12.12.2014 klo 18-19 tai suoraan Tampere-taloon 13.12 klo 9-10.30 välisenä aikana.

Muutamia vinkkejä ja ohjeita:
Myytävät elintarvikkeet on pakattava ja merkittävä asianmukaisella tavalla. Myyjä
vastaa myymistään tuotteista ja niiden oikeasta merkitsemisestä. Pakkauksiin on
merkittävä:
• tuotteen nimi
• tuoteseloste (mitä tuote sisältää,laktoositon,vähälaktoosinen tms)
• valmistaja ja osoite
Lisäksi:
• Tuotteiden pitää olla pakattuja ja pakkauksessa kotiin vietäviä (ei kahvilatyyppistä
myyntiä).
• Jos tuote on ollut pakastettuna, siitä pitää olla maininta.
• Myyjä hoitaa itse tuotteiden säilytyksen

Lappu löytyy tästä.