Sudenpennut Kolkkien matkassa 15.11.

Hämeen Partiopiirin Sudenpentutapahtuma ”KOLKKIEN MATKASSA 2014” järjestetään Teiskossa, Kämmenniemen koulun ympäristössä.Tapahtuma on leikkimielinen päivätapahtuma rastitehtävineen 4-6 hlön pentueille saattajineen. Tapahtuman päätteeksi on ruokailu ja kaikki sudenpennut saavat tapahtumasta muistoksi tapahtumamerkin. Supetapahtumaan odotetaan 500- 700 osallistujaa ympäri Hämettä.

Lähtö/Paluu: lauantaina 15.11. joko Kaukajärven tai Levonmäen srk-talolta noin klo 9 ja paluu samaan paikkaan n. klo 16
Hinta: 20 euroa (saattajilta kuljetusmaksu ja rastimiehet maksutta)
Ilmoittautuminen: Omalle johtajalle viimeistään 16.10.2014.

Tapahtumaan ilmoittautuneille tulee lisätietoa (tarkat lähtö- ja paluuajat sekä varusteluettelo) ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kaukapartio on tänä vuonna mukana järjestämässä sudenpentutapahtumaa ja koska kaikki kynnelle kykenevät johtajat on pestattu tapahtumaan töihin, niin haemme pentueiden saattajiksi vapaaehtoisia vanhempia, jotka voisivat lähteä tapahtumaan kulkemaan pentueiden (4-6 lasta) mukana. Saattajaksi lähtemisen lisäksi tapahtumaa on vanhempien mahdollista päästä seuraamaan läheltä osallistumalla tapahtumaan rastimieheksi. Erityisiä partiotaitoja ei saattajilta/rastimiehiltä vaadita.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä Riitta Niemistöltä puh.0504802397 ja rastimiestehtävistä voi kysellä lisää Paula Vuoriselta puh.0503173604, etunimi.sukunimi(a)kaukapartio.fi

Ilmoittautumislappu löytyy tästä.