Toiminta jatkuu elokuussa

Parto alkaa taas! Kaukapartioon ovat tervetulleita kaikki vähintään kouluikäiset lapset, nuoret ja aikuiset. Tänä vuonna esimerkiksi aloittavassa samoajaryhmässä on tilaa muutamalle uudelle 15-vuotiaalle ja vaeltajiin mahtuu uusia 18-22 -vuotiaita nuoria. Sekä Kaukajärvellä että Levonmäessä aloittavat uudet sudenpentulaumat.

Kaukapartiossa kaikki uudet ja useimmat vanhatkin jäsenet käyvät ilmoittautumassa Kaukajärven kololla (SRK-talon alakerran kerhotilat) elokuisena maanantaina, tänä vuonna 18.8., kello 18.00. Monien ryhmien kokoontumisajoista on jo olemassa alustavaa tietoa (löytyy täältä), mutta kokoontumisajat varmistuvat vasta elokuun puolivälissä.

Ennakkoilmoittautumisia ryhmiin ei oteta vastaan, mutta ilmoittautumistilaisuuteen saapuneet ovat aina mahtuneet mukaan.

Naapurilippukunnallamme Tervaksentekijöillä Hervannassa on sisupartioryhmä, jossa järjestetään tuettua partiotoimintaa sellaisille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat melko vahvaa tukea ja joiden partion harrastaminen tavallisessa ryhmässä onnistu. Terten sisuista voi lukea lisää tästä.