KaPaKala – ohjetta vierailupäivää varten

Kesäleirillä vietetään vierailupäivää sunnuntaina 6.7. kello 10.30 – 13.00. Ohjelmassa on perinteisen leirikirkon, lounaan ja leirin purkamisen lisäksi ihannepolku, rastirata, kasvomaalausta ja leikkiä. Kotimatkalle lähdetään yhdeltä ja samalla varmistetaan, että kaikille leiriläisille tavaroineen löytyy jostain autosta vapaa paikka.

Vaakaniemeen eivät kaikki navigaattorit kuulemma löydä. Tämän ajo-ohjeen avulla pitäisi löytää perille.

Käänny Tampere-Vaasa tieltä kohti Kurua (Kyltti: Kuru, Virrat, tienro 65) ja aja noin 34 km. Käänny oikealle Parkkuun risteyksestä (kyltti: Parkkuu 1). Aja tätä Parkkuun tietä noin 1,5 km T-risteykseen, josta jatka oikealle kohti kyltissä lukevaa Länsiteiskoa.

Aja suoraan noin 4,7 km, niin saavut Toikon Kartanon pihapiiriin. Jatka tästä 100 m ja käänny vasemmalle Säynäväntielle. Ajettuasi Säynäväntietä noin 900 metriä näkyy vasemmalle tienristeys, jossa on tontinro 91 ja Vaakaniemen leirialue alkaa siitä.