Sudenpentujen kevätkisat 10.5. vievät maailmalle

Sudenpentujen kevätkisoissa näyttäisi olevan teemana maailmanympärimatka – tai jotain sen suuntaista. Tehtävä ja pisteluettelo löytyvät tästä. Kisoissa kierretään erilaisia tehtäväpisteitä yhdessä pentueittain oman johtajan kanssa ja tottakai ruokaillaan välillä.

Kilpailupentueen koko on 4-7 sudenpentua iältään 7–10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Kilpailupentueen kaikilla jäsenillä tulee olla vuoden 2014 jäsenmaksu maksettuna. Tytöt ja pojat kilpailevat samassa sarjassa.

Kaukapartiolaiset lähtevät kisoihin yhteiskuljetuksella Kaukajärven/Levonmäen koloilta lauantaiaamuna ja palaavat samaan paikkaan iltapäivästä. Aikatauluista ja varusteista lisätietoa lähempänä osallistuville sudenpennuille.

Osallistumismaksu: 10 e + yhteiskuljetuksen hinta(tarkentuu myöhemmin).

Lisätietoja: Paula Vuorinen puh. 050-3173604/ paula.vuorinen@kaukapartio.fi

Ilmoittautumiset 9.4.2014 mennessä omalle johtajalle. Ilmoittautumislappu löytyy tästä.