Kämppää etsitään, tarjolla löytöpalkkio

Kaukapartiossa on käynnistetty etsintäkilpailun uuden kämpän löytämiseksi. Kauppaan johtavasta kämppävihjeestä saa ilmaisen toimintavuoden Kaukapartiossa! Kaukapartio maksaa puolestasi partiojäsenmaksun seuraavalle vuodelle ei Kaukapartion omiin tapahtumiin osallistumisesta peritä maksua.

Vihjeeksi lasketaan kämppäprojektin vetäjälle tai muille hallituksen jäsenille osoittamasi myynti-ilmoitus tai muu tieto myynnissä olevasta tai myyntiin tulevasta kämpästä. Lisäksi mukaan lasketaan ostoilmoituksien kautta löytyvä kämppä. Koska haetaan paikkaa, johon vartiot tekevät omia retkiään ja jossa järjestetään kesäleirejä, tontin on oltava riittävän isoja, rajauduttava metsään ja oltava retkimaastojen tuntumassa. Tarkempia ohjeita saa kämppäprojektin johtajalta (Mikko Paukkila (a) kaukapartio.fi.

Kaukapartion hallituksen jäsenet perheineen on rajattu kilpailun ulkopuolelle. Kilpailu on voimassa elokuun 2014 loppuun asti, ellei hallitus tee muunlaista päätöstä.