Suurjuhlaan ilmoittaudutaan ihan kohta

Kesäkuussa kaikki suomalaiset partiolaiset kokoontuvat Kouvolaan. Tällaisia suuria kokoontumisia järjestetään noin seitsemän vuoden välein ja niihin kannattaa ilman muuta lähteä mukaan. Omaa ohjelmaa on kaikille ikäkausille: lauantai kierretään Kouvolaa erilaisten partiomaisten aktiviteettien perässä, illalla kokoonnnutaan iltajuhlaan pesäpallostadionille, josta yli 15-vuotiaat suuntaavat iltabileisiin. Sunnuntain aloittaa partiojumis / muu aattellinen ohjelma, siitä jatketaan pääjuhlaan ja lopulta paraati pysäyttää Kouvolan liikenteen. Tarkemmin ohjelmasta on kerrottu tässä

Kaukapartio matkustaa Suurjuhlaan näillä näkymin perjantaina bussikuljetuksella, koska Juhlajunat eivät toteudu suunnitellusti. Hinta reissulle tulee 65 € (Suurjuhla) + 15 € (Tykkimäen ranneke) + n. 25 € (matkat). Tykkimäen ranneketta ei ole pakko lunastaa, jos mieluummin tekee Kouvolassa paraatin jälkeen jotakin muuta. Myös evp:t (ei-vielä-partiolaiset) ovat tervetulleita reissuun. Heidän on maksettava 5 € lisämaksu (vakuutus).

Kaukapartiolaiset voivat toimittaa ilmoittautumislomakkeensa Riitalle; reissun tarkka hinta selvinnee vasta hiihtoloman jälkeen. Hiihtoloman jälkeen ilmoittautumislomakkeita tulee myös koloille jakoon.