Siilit, seikkailijat ja Sudet Galaxyn kuvauksiin 21.-23.1.?

Yleltä soitettiin juuri partiotoimistolle ja tarjottiin lippukunnille mahdollisuutta osallistua Galaxy-soundi ohjelman kuvauksiin Tohloppiin ti 21.1. klo 15-18, ke 22.1. klo 16-19 ja to 23.1. klo 16-19. Studioyleisön ikäraja on 9-12v. ja se on ehdoton! Nyt kuvattavat jaksot tulevat ulos huhtikuussa.

SITOVAT ilmoittautumiset (nimi ja minä päivänä osallistuu) Riitalle (riitta.niemisto(a)kaukapartio.fi) keskiviikkoon kello 14.00 mennessä. Kerro myös, tarvitsetko kyytiä tai pystytkö tarjoamaan kyydin tarvitseville.

Yle maksaa jokaisesta osallistujasta lippukunnalle 15 € ja se menee retki- ja leiritoiminnan hyväksi joko suoraan tai uuden kämpän hankinnan kautta.

Osallistua voi vartiona, yksin, partiokaverin kanssa tai pyytää ei-vielä-partiolaista (evp) kaveria mukaan. Muista sitten mainita evp-kaverille, että tästä keikasta maksettava palkkio tulee Kaukapartion hyväksi.

Ilmoittautuneet nyt:

TI: 12
KE: –
TO: 15

Partiotoimistolta viestiteltiin, että kaikki kuvauspäivät ovat nyt täynnä. Nimeä voi ainakin perjantaihin 17.1. saakka vaihtaa.