Enkelikirkkoa ja kynttiläjätteen keräystä välipäivinä

Kaukapartio on hiljentymässä joulun viettoon, mutta välipäiviksi on taas ohjelmaa. MLL:n järjestämässä enkelikirkossa lauantaina 28.12. kello 18.00 Messukylän kirkossa keräämme perinteisesti kolehdin.

Seuraavana maanantaina kaukapartiolaiset suuntaavat Vatialan hautausmaalle. Tampereen hautausmailla partiolaiset keräävät joulun aikaan sytytetyt kertakäyttöiset hautakynttilät pois. Saamme työstä myös seurakunnalta pienen korvauksen, joka menee retki- ja leiritoiminnan hyväksi.

Kaukapartio kerää kynttiläjätettä Vatialan hautausmaalla maanantaina 30.12.2013 klo 10-14. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai sellaiseksi pätkäksi kuin sopii. Mukaan kannattaa varata vaihtohanskat ja pikkuevästä. Käytössämme on taukotila eväiden syöntiin sekä käsienpesumahdollisuus ja wc:t.

Mukaan voi lähteä koko perhe, mukavaa ulkoilua ja kinkun sulattelua!

Jos sinulla on tarjota autossa paikka tai olet paikkaa vailla, laita viestiä hanna.kuutti(a)kaukapartio.fi

Lisätietoja saa muutenkin Hannalta.