Lisätietoja 9.11. Koskireissuun lähtijöille

Mukaan on ilmoittautunut yli 700 sudenpentua Hämeestä. Kaukapartiolaisia on reissussa yhteensä 59. Onkin hyvin tärkeää, että jokaisella on partiohuivi kaulassa päällimmäisenä ja että huiviin on Kaukapartion merkki ommeltu kiinni. Näin vähän vieraammatkin johtajat tunnistavat kaukapartiolaiset kaukapartiolaisiksi.

Koskireissussa seikkaillaan tämän vuoden ohjelmapainotuksen mukaan villinä vedessä eli vesiteemaisten rastien ja tarinoiden maailmassa.

Lähtö: 8.45 Levonmäen srk- talo
9.00 Kaukajärven srk- talo
Paluu: 16.00 Kaukajärven srk-talo
16.15 Levonmäen srk-talo
Hinta: 15 e (kerätään bussissa, varaa tasaraha)

Mukaan tarvitset: partiohuivin, säänmukaisen ulkoiluvarustuksen (lämpimät ja tarvittaessa vedenpitävät ulkovaatteet, pipo ja hanskat). Pakkaa reppuun kynä, kumi ja vihko. leipäeväät ja mehua (varaa riittävästi eväitä, sillä ruokailu tapahtuu vasta tapahtuman lopulla kahden jälkeen).

Lisätietoja: Paula Vuorinen puh. 0503173604 /paula.vuorinen@kaukapartio.fi