Perheet Rimmille 26.-27.10.

Perhepartiotoiminta on suunnattu lapsiperheille ja toiminta-ajatuksena on, että lapset ja
aikuiset toimivat yhdessä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon ääressä. Alaikärajaa ei ole ja ohjelma rakennetaan niin, että nuorimmatkin pystyvät siihen osallistumaan. Perhepartiotoimintaan voi tulla mukaan koska tahansa.

Perhepartio kokoontuu näin alkuun muutaman kuukauden välein. Lisäksi toivotamme kaikki tervetulleiksi
lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Perhepartion ensimmäinen kokoontuminen on 26. – 27.10. Kaukapartion kämpällä Rimmillä, joka sijaitsee Orivedellä. Lähtö tapahtuu Levonmäen srk -talolta lauantaina klo 9.45 ja Kaukajärven srk-talolta klo 10, kimppakyydein.

Perillä on luvassa mukavaa ohjelmaa, seuraa ja ruokaa. Retken hinta on 5 €/hlö kolme vuotta
täyttäneiltä ja se kerätään perillä. Retkelle voi tulla päiväseltään ja lähteä kotiin päivällisen jälkeen n. klo 18 tai jäädä vielä saunomaan ja pakata sen jälkeen muksut vaikka yöpuvuissa autoon ja
kantaa kotiin nukkuvina. Kämpässä voi myös yöpyä sunnuntaihin ja palata kotiin aamupalan ja
lähtösiivouksen jälkeen.

Mukaan tarvitset ruokailuvälineet (syvä lautanen, haarukka, veitsi, lusikka ja muki), puukon (ainakin 1/perhe), tulitikut ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet (olemme pääsääntöisesti ulkona). Mahdollista yöpymistä varten makuupussin ja -alustan sekä henkilökohtaiset tarvikkeet. Kämpällä on laveri ja muutamia sänkyjä, muttei patjoja tai tyynyjä.

Lisätietoja: Riitta Niemistö riitta.niemisto(a)kaukapartio.fi ja Noora Hänninen noora.hanninen(a)kaukapartio.fi

Ilmoittautuminen 23.10.2013 mennessä hanna.kuutti(a)kaukapartio.fi Ilmoita ruokarajoitteet sekä onko autossasi tilaa muille tai tarvitsetko kyytiä! Kerro samalla kuinka pitkälle iltaan aiotte olla retken muonavahvuudessa.

Retken mainos löytyy pdf:nä tästä.