Ilves ilmoittautuminen sitova – nimen voi vaihtaa

Ilvekselle ilmoittautuminen on ollut sitovat, kuten leirilapussakin kolmannella sivulla luki:

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua 31.1.2013 saakka veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi leirille. Perumisesta kannattaa olla heti yhteydessä lippukunnan leirimanageriin. Jos partiolaisen peruutuksen syy on partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun periä lääkärintodistusta vastaan partiovakuutuksesta vakuutusyhtiön lomakkeella: www.if.fi/partio. Ei Suomen Partiolaisten jäsen ei voi hakea leirimaksupalautusta partiovakuutuksesta.

Hämeen partiopiiri laskuttaa Kaukapartiolta peruuttaneiden leirimaksut ja Kaukapartio taas ei voinut ottaa hartioilleen peruuttaneiden leirimaksuja. Kaikkien osallistumisensa peruneiden tilalle on onneksi löytynyt korvaava lähtijä!

Eli siis… jos haluat vielä ilmoittautua Ilvekselle, ilmoita itsestäsi Ollille (olli.kutvonen at kaukapartio.fi)!