Leijonat lahjoittavat lippukuntalipun

Lions Club Kaukajärvi / Tampere, tuttavallisemmin Kaukajärven Leijonat, vietti 40-vuotisjuhliaan Haiharan kartanolla lauantaina 10.11.2012. Leijonat ovat tukeneet Kaukapartion toimintaa varsin anteliaasti toiminnan alkuvuosikymmenistä lähtien. Tässä yhteistyössä Kaukapartiolaisten tehtävänä on ennen kaikkea ollut toimia lippuvartiona erilaisissa tilaisuuksissa. Yhtenä osoituksena pitkästä hyvästä yhteistyöstä on huivikaulainen leijona, joka lähti Leijonien 10-vuotisjuhlissa kiertämään leijonaveljien ja -leidien koteja, palasi Kaukapartiolle keväällä Kaukapartion 40-vuotisjuhlissa ja viettää nykyään eläkepäiviään johtajajuoneen kaapin päällä tarkkaillen nykynuorison touhuja. Leijonien 40-vuotisjuhliin tämä maskotti lähti luonnollisesti mukaan.

Kaukapartion 40-vuotisjuhlissa mietittiin, että lippukuntalippumme alkaa olla jo varsin kulunut. Nyt Leijonien 40-vuotisjuhlissa Kaukapartio sai stipendin uuden lipun hankkimiseksi. Sitä vastaanottamassa olivat Kirsi Aalto, Ville Vuorio ja Riitta Niemistö. Olli Kutvonen on yhdessä Leijonien kanssa jo puuhannut lipun hankintaa. Hankinta on jo niin pitkällä, että samalla, kun Kaukapartio kiitti lahjoituksesta, kaukapartiolaiset pystyivät jo kutsumaan Leijonat vuorostaan lipun naulaamiseen Kaukapartion joulujuhlaan, 17.12. kello 18.00 Kaukajärven seurakuntatalolle. Vanha lippu lahjoitetaan Hämeen partiomuseolle.