Ensi kesänä Ilvekselle!

Kaukapartio on osallistumassa ensi kesänä Ilves 13 The Movie -piirileirille. Mukaan pääsevät kaikki sudenpennuista aikuisiin johtajiin. Leirille voi kutsua mukaan myös Ei Vielä Partiolaisia – kavereita, jotka
halutaan kutsua mukaan tutustumaan partioon, tai vaikka partiolaisten vanhempia.

Leiri kestää reilun viikon, torstaista perjantaihin 25.7.-2.8. Sudenpennut ovat leirillä kolme yötä, 25.-28.7. Ennen ja jälkeen leirin järjestetään ilmaiset rakennus- ja purkuleirit. Leirin hinta on 160 euroa ja sudenpennuilta 70 euroa.

Tässä on myös hyvä paikka tulla aikuisena partioon, sillä Kaukapartiosta on lähdössä porukka Ollin ja Tiinan johdolla hoitamaan perheleirin muonitusta. Nuorin jo pestautunut on leirillä neljävuotias ja toimii keittiön aputytön (eli äitinsä) apulaisen hommissa kirittäjänä. Kaikki joskus Kaukapartion toiminnassa olleet on ilman muuta kutsuttu mukaan! Riittää, että osaa itse tai vähän avustettuna voidella leivän, sen kummoisempia ruoanlaittotaitoja ei tarvita.

Ilmoittautuminen Ilvekselle alkaa 1.11.2012 ja päättyy 15.1.2013. Kaikki leirintekijät saavat leirin alennettuun hintaan, 110 euroa, jos osallistuvat ainakin yhtenä päivänä purkuleiriin ja yhteensä vähintään kolmena päivänä joko purku- tai rakennusleiriin sekä ilmoittautuvat tämän vuoden puolella. Savunjohdosta vain yksi voi saada alennuksen.

Osa kaukapartiolaisista ottaa omat lapsensa leirille mukaan ja he asuvat perheleirissä. Lapsille on omat leirimaksunsa. Jos sudenpentu jatkaa loppuleirin perheleirissä, maksettavaa tulee 95 euroa; vuosina 2006-2011 syntyneet maksavat 20 euroa ja pienimmät, 2012-2013 syntyneet pääsevät ilmaiseksi. Edelliselle Ilves-leirille ilmoitettiin Kaukapartionkin kautta pari osallistujaa ennen kuin nämä olivat edes kerinneet syntyä!