Yli 25 uutta jäsentä, Kaukajärvelle mahtuu vielä!

Kaukapartioon liittyi lähemmäs 30 uutta jäsentä maanantai-iltana järjestetyssä perinteisessä ilmoittautumistilaisuudessa. Sudenpentujen lisäksi jäseneksi liittyi pari seikkailijapoikaa sekä muutama aikuinenkin. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Levonmäen aloittava sudenpentulauma on täysi, mutta Kaukajärven sudenpentulaumassa on vielä muutamalle aloittavalle 7-9 -vuotiaalle tilaa. Samoin tilaa on tarpojavartioissa. Yhteydenotot suoraan johtajille, joiden yhteystiedot löydät täältä. Tarvittaessa Riitta Niemistö vastailee kysymyksiin numerossa 050 480 2397.

Uusien aikuisten mukaan tulo lippukunnan toimintaan on nyt helppoa. Piirin järjestämä Tervetuloa partioon -kurssi järjestetään la 20.10. Lahdessa ja la 27.10 Tampereella. Lisätietoja ja ilmoittautumiset ma 8.10. mennessä sähköpostitse piirin toimistolta: partiotoimisto.tampere (at) partio.fi.