Kevätkausi huipentuu 40-vuotisjuhlissa

Kaukapartion kevätkausi huipentuu tänään lauantaina, 12.5., vietettävissä 40-vuotisjuhlissa. Juhliin on ilmoittautunut nykyisiä jäseniä perheineen, paljon vanhoja jäseniä, Kaukapartion ystäviä muista Kaukajärvellä toimivista yhdistyksistä, seurakunnasta, muista lippukunnista ja Hämeen partiopiiristä.

Kahdeltatoista otetaan tervehdyksiä vastaan yläkerrassa ja viimeistään yhdeltä aukeaa historianäyttely kololla, Kaukajärven seurakuntatalon alakerran kerhotiloissa. Itse juhlaa juhlitaan tietenkin salissa ja se alkaa kahdelta. Mukana ovat kaikki Kaukapartion juhlista tutut elementit: lippumenot, partiomarssi, alkuhartaus, puheet, merkkien jakaminen, Häme-huuto, sudenpentujen esityksiä, Kaukajärvi-valssi, mutta myös yhdessäoloa, vanhoja tuttuja sekä sellaisia yllätyksiä ja ohjelmanumeroita, joita ei joka vuosi koekaan.

Juhlakapalo ilmestyy 40-vuotisjuhlaan ja juhlassa jaetaan myös kevään aikana suoritetut merkit. Koska osan ryhmistä (ainakin Oravien, Karhunpentujen) kevätkausi päättyy juhlaan, niin niille, jotka eivät epäonnekseen juhlaan pääse, merkkejä ja Kapaloita on jaossa myös seuraavana maanantaina kuudelta lähimmällä kololla.