Partioviikko päättyy paraatiin 29.4. Tampereella

Tule mukaan edustamaan Kaukapartiota ja koko partiotoimintaa partioparaatiin, joka tällä kertaa järjestetään Tampereella, 29.4. Paraatissa myös joukko ansioituneita partiojohtajia palkitaan ansiomerkeillä ja tapoihin kuuluu, että oma lippukunta on runsaslukuisena paikalla hurraamassa.

Mukaan tarvitset vain virallisen partiopuvun, siistit housut tai hameen ja kengät sekä reipasta paraatimieltä. Varaathan myös virallisesta huolimatta lämmintä ja säänmukaista vaatetta odottelun ajaksi sekä virallisen alle.

Lähtö tapahtuu Kaukajärven kololta kello 9.30 bussilla numero 22. Varaathan mukaan bussirahaa tai bussikortin kumpaankiin suuntaan. Paikalle voi saapua myös omalla tai vanhempien kyydillä, jolloin Pyynikin urheilukentällä tulee olla viimeistään kello 10.25.

Paraati alkaa paraatijuhlalla kello 11.00 ja varsinainen paraati alkaa kello 12.00. Paraati kulkee Pyynikin kentältä Koskipuistoon ja loppuu noin kello 13.00. Tästä palataan seuraavalla mahdollisella bussilla yhdessä Kaukajärvelle. Paikalta saa myös poistua omin kyydein.

Ilmoitathan tulostasi ja miten aiot saapua paikalle tai poistua sieltä 28.4 mennessä Ville Vuoriolle numeroon: 050 5908071 tai sähköpostilla: ville.vuorio (a) kaukapartio.fi.