Kutsu 40-vuotisjuhliin!

Kaukapartion 40-vuotisjuhliin ovat tervetulleita kaikki nykyiset jäsenet, vanhat aktiivit sekä muut Kaukapartion ystävät. Juhlistamme 40-vuotista taivaltamme 12.5.2012 Kaukajärven srk-talolla.

Juhlat alkavat tervehdyksillä kello 12-13, alakerran kololla on esillä historian havinaa kello 13-14 ja varsinainen juhla alkaa kello 14. Luvassa on hyvää ruokaa, vanhoja ja uusia ystäviä, mukavia muistoja sekä loistavaa ohjelmaa.

Kutsut ovat lähteneet liikkeelle, osa sudenpennuista ja seikkailijoista ehti saada ne ennen pääsiäistaukoa, osa saa ne vasta tauon jälkeen. Muille jäsenille kutsut ovat lähteneet postitse ja myös osa sudenpentujen kutsuista päätettiin postittaa. Wanhat jäsenet, jotka eivät enää maksa jäsenmaksuaan, saavat kutsunsa puskaradion kautta, esimerkiksi sähköpostitse – elleivät lue sitä tästä.

Ilmoittautumiset 30.4.2012 mennessä erikoisruokavalioineen sähköpostilla (hanna.kuutti (at) kaukapartio.fi). Pukukoodina on partiolaisilla tietenkin partioasu, muilla arkipuku.

Jos hallussasi on Kaukapartion historiaan liittyvää esineistöä, valokuvia, tms. ja haluat antaa sen esillepantavaksi näyttelyyn ota yhteyttä Riittaan (riitta.niemisto (at) kaukapartio.fi).