Rastimieheksi lauantaina 4.2. piirin kisoihin

Kaukapartio on mukana Hämeen Partiopiirin talvikisojen Hiihtiksen järjestelyihin. Kaukapartiolla on vastuullaan kaikkiaan viisi rastia, joista neljälle tarvitaan vielä rastimiehiä. Rasteille voi ilmoittautua rastipäälliköille (etunimi.sukunimi@kaukapartio.fi), jotka osaavat kertoa tarkemmin aikatauluista ja tarpeesta.

Seuraavat henkilöt ovat rastipäällikköinä:

  • Lauri Paulamäki: lähtötehtävä
  • Kirsi Aalto
  • Jaro Ruokonen
  • Tiina Ruokonen

Kisat ovat siis Kurussa ja kisakeskuksena toimii Keihäslahden koulu. Jo muutaman tunninkin osallistuminen auttaa paljon! Kisapäivälle 4.2 on luvattu melko kylmää (-18/-24*C), joten vaatetta kannattaa ottaa reilusti mukaan.

Lisätietoja löytyy myös kisan nettisivuilta sekä nettisivujen kisauutisesta.