Vuosikokous sunnuntaina 29.1. kello 14.00

Kaukapartion sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 29.1. kello 14.00 Kaukajärven seurakuntatalolla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräävät asiat. Kokouksessa on läsnäolo-oikeus kaikilla jäsenillä ja heidän huoltajillaan, mutta äänioikeus on vain 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä.

Vaikka Kaukakapartiossa perinteisesti valmistellaan asiat jo varsin hyvin tilastokokouksessa, niin viralliset päätökset tehdään vasta vuosikokouksessa. Kokouksessa tehdään henkilövalintoja, päätetään toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta, erityisesti jäsenmaksusta, hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta sekä annetaan hallitukselle vastuuvapaus, jos tiliasiat on hoidettu asianmukaisesti. Siksi olisi toivottavaa, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.

Vuosikokouksessa on tavattu pukeutua viralliseen partioasuun ja siellä on kahvitarjoilu.